Celé chilli papričky
Príprava: Do jedla pri varení použijeme priamo suché kúsky, alebo zalejeme vriacou vodou a necháme ich 25 minút odstáť (rehydratácia), potom použijeme do receptu podľa potreby. Tiež môžeme pomlieť na prášok, alebo rozdrvíme na hrubšie kúsky.
Jalapeno
Pálivosť: do 10.000 SHU. Použitie: klasická prísada do všetkých typov jedál, veľmi nízka pálivosť. Pálivosť je v papričke rozložená nerovnomerne, najvyššia je v oblasti so semiačkami. Balenie: 10g Pestované: na Slovensku
Habanero
Pálivosť: 250.000 - 350.000 SHU. Použitie: prísada do všetkých typov jedál, silná pálivosť. Pálivosť je v papričke rozložená nerovnomerne, najvyššia je v oblasti so semiačkami. Balenie: 10g Pestované: na Slovensku
Carolina Reaper
Pálivosť: 1.500.000 - 2.200.000 SHU. Použitie: prísada do všetkých typov jedál, veľmi silná pálivosť. Pálivosť je v papričke rozložená nerovnomerne, najvyššia je v oblasti so semiačkami. Balenie: 10g Pestované: na Slovensku
Viac z kategórie
Žiadne komentáre
9,90 EUR
Nový komentár