Fish & Chips

s Rakytníkovo-medovou čili omáčkou

(príprava 30 min.)


1. V miske zmiešame pivo (200ml) s vajíčkom a v druhej múku (150g), soľ (1čl) a prášok do pečiva (1čl). Obsah misiek zmiešame až vznikne cestíčko na obaľovanie rýb
2. Rybie filé (4ks) obalíme a vypražíme na panvici s olivovým olejom
3. Čerstvý alebo z konzervy mladý hrášok uvaríme max. 2 min, pridáme maslo a 2-3 lístky mäty, mixerom zarobíme kašu
4. Upečieme hranolky, alebo opekané zemiaky na masle
5. Môžeme podávať podľa chuti aj s čerstvou zeleninou, tatárskou alebo s čili omáčkou
Dobrú chuť! :)
https://www.facebook.com/1801286456589551/posts/2033306323387562/

                                         fish2 smalljpg                          fish3smalljpg